Algemene voorwaarden

1. Algemeen

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als "de klant", "je" of "u") worden geplaatst bij Babbel & Brabbel hierna aangeduid als "B&B", "ons” of "wij", via de Babbel en Brabbel B&B website. (aangeduid als babbelenbrabbel.nl)

Door gebruik te maken van babbelenbrabbel.nl en/of door een bestelling te plaatsen, accepteer je dat je bent gebonden door de onderstaande algemene voorwaarden (de ”Voorwaarden”). Zorg dat je de voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst.

Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip door ons worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om bestellingen op ieder willekeurig moment terug te trekken.

 

2. Prijzen

De prijzen op de website zijn de prijzen die ik hanteer. Mocht een artikel afgeprijsd worden nadat u de bestelling heeft gedaan en u heeft de bestelling al ontvangen of de bestelling is al verzonden dan is het niet mogelijk deze korting alsnog te verwerken. Mocht de bestelling nog niet verzonden zijn zoeken wij samen naar een oplossing. Dit betekend niet dat er altijd een refund wordt gegeven.

 

3. Verzending en verzendkosten

Het verzenden van onze pakketjes gaat via Postnl. De kosten van verzending word bij het afrekenen toegevoegd aan je winkel mandje en is voor de klant. Babbel & brabbel is niet verantwoordelijk voor het verlies of eventuele schade gemaakt door de pakket bezorger of het bedrijf. Verzending per brievenbus is alleen mogelijk bij platte producten, hierdoor is het niet altijd mogelijk te verzenden via brievenbus.

 

4. Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via babbelenbrabbel@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Naam producten die u via deze webwinkel koopt worden op wens volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht er om wat voor reden dan ook u ontevreden zijn met uw product. Kunt u contact opnemen met babbelenbrabbel@gmail.com en zullen wij zoeken naar een gepaste oplossing. Denk hierbij aan het kapot gaan van een artikel binnen 14 dagen vanaf het ontvangen van het artikel.

 

5. Klachten

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

6. Veiligheid

De handgemaakte producten zijn niet getest als speelgoed, de kralen en materialen die worden gebruikt zijn veilig voor kinderen. Op onze website staat voldoende aangegeven hoe veilig gebruik te maken van de speenkoorden en bijtringen. Babbel & Brabbel en de eigenaar zijn niet verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kindje.

 

Uitgebreid document: Algemene voorwaarden