Nieuwe collectie Jollein '23

Gepubliceerd op 20 juli 2023 om 10:30

Over een paar weken komen de eerste items al bij ons binnen, deze zullen we dan ook zo snel mogelijk voor jullie toevoegen aan de webshop.  Twee keer per jaar komt Jollein met een nieuwe collectie. De eerste collectie kwam uit in februari en hebben jullie de afgelopen maanden al lekker kunnen shoppen. Zelf heb ik deze collectie al mogen bekijken en dit deel ik natuurlijk maar al te graag met jullie.

Er zijn nieuwe kleuren, die weer de basis van de collectie vormen, dit zijn de kleuren Olive Green, Wild Rose en Oatmeal. Hierin komen prachtige nieuwe basic items, maar ook breiwerken. Deze kleuren vind je ook terug in de andere collecties.

Basics

In de basic collectie is een nieuwe toevoeging gedaan. We hebben natuurlijk al hele mooie bad capes in 75x75 cm. Dit is een Nederlandse maat en daarom heeft Jollein nu besloten ook bad capes te maken van 100x100 cm. Deze zijn lekker groot en kunnen lekker lang mee. Naast deze badstof items, staat Jollein ook bekend om de mooie bunny wikkeldekens. Hier komt een nieuwe toevoeging bij, namelijk de Bear Boucle wikkeldekens. Deze is er in vier kleuren Olive Green, Wild Rose, Oatmeal & Biscuit. Deze kunnen ook veilig gebruikt worden in de maxi-cosi en heeft een mooi Boucle stofje. 

100% Merino wool

Ook zijn er twee nieuwe dekentjes toegevoegd, gemaakt van merino wool. Deze dekentjes zijn super zacht en verkrijgbaar in twee maten, voor zowel de wieg als ledikant. In een mooie lichte Oatmeal kleur en een donkere Funghi kleur. 

Animals

Dieren zijn echt geliefd binnen de collecties van Jollein. Na een succes vol "Savannah" printje is het nu tijd voor de Animals print. Hierop is niet alleen een olifant te vinden maar ook een beer, aap en schildpad. In deze mooie print komen er Slabbers met lange mouwen en zonder mauw. Daarnaast vind je er ook nog items van zoals Boxkleden, hydrofiel en lakens. Deze zijn in twee kleuren verkrijgbaar Olive Green en Nougat.

Retro Flowers

De laatste jaren komen de retro printjes echt helemaal terug, daarom heeft Jollein dit mooie retro bloemenprintje opgenomen in de collectie. Van deze mooie bloemen print komen er slaapzakken, dekbedovertrekken, Hydrofielen doeken, lakens, bandana's en een aankleedkussenhoes.

Mouse

Dit schattige printje is ook een nieuwe toevoeging van de collectie. Hierin zijn ook slabbers te vinden met lange mouw en zonder, hydrofiel, badcape, speelgoed koffertjes, boxkleed en als aankleedkussenhoes. 

 

Vanaf 1 augustus komen de items in verschillende leveringen binnen. Hou onze Instagram pagina in de gaten om up to date te blijven. Wil jij als eerste deze nieuwe collectie ontvangen? Shop dan nu alvast de pre-order items, deze shop je hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.